2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı

Konu                     : 2. Dönem Öğretmenler

Kurulu Toplantısı

AĞMUSA İLK-ORTAOKUL ÖĞRETMENLERİNE

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı “Öğretmenler Kurulu” 2. dönem toplantısı 05.02.2018 Pazartesi günü saat: 09.00’da öğretmenler odasında, aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıda hazır bulunmanızı rica ederim.

Mustafa KÜRKÇÜ

OKUL MÜDÜR V.

1 - Açılış ve yoklama.

2 - 2017-2018 Eğitim –Öğretim yılı 1.dönemin değerlendirilmesi ve 2. dönem alınacak tedbirlerin belirlenmesi.

3 - 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı sene başında alınan kararların gözden geçirilmesi.

4- Günlük planların görüşülmesi.

5 - Şube Öğretmenler Kurulu (ŞÖK) ve zümre toplantı tarihlerinin belirlenmesi.

6 - Öğretmen Nöbet görevlerinin belirlenmesi.

7- Öğretmen ve öğrenci kılık kıyafet yönetmeliğinin açıklanması.

8- Ders giriş çıkışları ve derslerin işleyiş düzeninin görüşülmesi (Sınıf, laboratuar ve bahçede işlenecek dersler)

9 - Öğrenci devam-devamsızlık, geç gelme, başarı ve davranışlarının görüşülmesi.

10- Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin durumlarının değerlendirilmesi.

11- Derslik donatım, eğitim araç ve gereci  kullanımı. İhtiyaçlar ve zararların ödetilmesi

12 - Personelin İş güvenliği, devam-devamsızlık sevk, rapor, izin, maaş, ücret, E-Okul, MEBBİS, EBA, Resmi yazıların takibi ve hak ve sorumluluklarının görüşülmesi,

13 –DYK Kurslarının planlanması ve durumunun değerlendirilmesi.

14 - Okul Kütüphanesi ve sınıf kitaplıkları kullanımı. Okullu okulsuz okuyoruz yazıyoruz projesinin durumu.

15 - Veli toplantılarının planlanması.

16- Kutlanacak belirli günler ve yapılacak etkinlikler/ yılsonu programları/İlçe çapında yapılacak yerel yarışmalar (İl Futbol turnuvası).

17 - Dilek ve temenniler.

18- Kapanış.